Daar hebben wij een oplossing voor !!

  • Home /
  • Zorgeloos Mobiel

ZORGELOOS MOBIEL

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen. Hoogenboom Van Gink biedt daarom naast het aanbod van vaste telefoniediensten, ook slimme mobiele telefonieoplossingen vanuit ons eigen mobiele core netwerk.

Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet Hoogenboom Van Gink, als MVNO op het betrouwbare radionetwerk van KPN, als eerste in Nederland een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet. Voor onze mobiele diensten bieden wij met BLUE een alles-in-één abonnement waarmee u onbeperkt belt en sms't. Onze mobiele diensten beheert u snel, maar tot in detail, in onze bereikbaarheidsapp Reach. Dankzij Reach heeft u uw gewenste bereikbaarheid volledig onder controle.

4G netwerk 

Sinds December 2014 beschikt HG- Connect over het supersnelle 4G netwerk. De meest gestelde vragen over ons 4G netwerk, met bijbehorende antwoorden, vindt u in deze link.

 

  
nieuws

Meer actueel
links rechts