Daar hebben wij een oplossing voor !!

Verbindingen

 

Zoals hiervoor al genoemd, is het bij het kiezen van een internetverbinding belangrijk om te weten waar de verbinding precies voor gebruikt gaat worden. DSL verbindingen hebben bijvoorbeeld een beperkte bandbreedte waar glasvezel dit niet heeft. Gebruikt u internet voor het versturen van mails en het surfen op internet? Dan is een DSL verbinding voor u erg geschikt. Er zijn 3 soorten DSL verbindingen, namelijk ADSL, SDSL en VDSL. 


ADSL
Een ADSL verbinding heeft een hoge download snelheid en een wat lagere uploadsnelheid. Oftewel hij kan sneller data ontvangen dan versturen. 


SDSL
Een SDSL verbinding heeft, in tegenstelling tot een ADSL verbinding, dezelfde upload als download snelheid. 


VDSL
De VDSL verbinding is een opvolger van de ADSL verbinding. Deze verbinding is zowel in download als in upload een stuk sneller. Dit is vooral een goede oplossingen op plaatsen waar glasvezel niet beschikbaar is.


Glasvezel

Tegenwoordig, met alle nieuwe mogelijkheden die werken via het internet, wordt de snelheid van een internetverbinding steeds belangrijker. Deze snelheid wordt ook wel bandbreedte genoemd. Bij verbindingen met een beperkte bandbreedte kan dit in sommige gevallen een probleem worden. 
Met een glasvezelverbinding heeft u beschikking tot een onbeperkte bandbreedte. Hiermee kunt u snelheden halen van 10 tot wel 100 Mbit per seconde. Hiermee verzend, en ontvangt, u binnen elke seconden grote hoeveelheden data. Met een glasvezelverbinding bent u dan ook helemaal klaar voor de toekomst.

nieuws

Meer actueel
links rechts