Daar hebben wij een oplossing voor !!

Hulp bij Mobiel 

Op deze pagina vindt u informatie over de mobiele diensten die wij leveren. Heeft u meer informatie nodig of heeft u nog vragen? U kunt iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 contact met ons opnemen óf even bij ons binnen lopen.

 

HG- Connect

  • Handleiding 

Voor alle informatie die u nodig heeft om optimaal te kunnen werken met onze mobiele diensten van HG- Connect raadpleegt u onderstaande handleiding. 

 

Handleiding HG- Connect Mobiel

  •  4G Netwerk  

Sinds februari 2015 beschikken alle HG- Connect mobiel abonnementen, die gebruik maken van internet, over het supersnelle 4G netwerk. In onderstaande handleiding wordt u precies uitgelegd hoe dit 4G netwerk van HG- Connect werkt en wat u moet doen om dit netwerk te gebruiken.


4G Handleiding

 

Mobiel Internet

 

Als u gebruik maakt van een mobiel abonnement met een databundel wilt u natuurlijk dat u hier altijd en overal gebruik van kunt maken. Als uw databundel voor het einde van maand op is, is dit dan ook erg vervelend. Om u hierin te ondersteunen hebben we wat tips voor u op een rij gezet waarmee u kunt besparen op uw dataverbruik. Zo heeft u langer plezier van uw databundel. Klik hier voor de tips.

 

Heeft u hierna nog vragen? U kun altijd contact met ons opnemen of even binnenlopen. 
nieuws

Meer actueel
links rechts