Daar hebben wij een oplossing voor !!

  • Home /
  • Nieuws

Nieuws


HGconnect Zorgeloos Mobiel introduceert 4G

29 september 2014

4g_logo.jpg

Onder de naam  HGconnect levert Hoogenboom van Gink een compleet pakket zakelijke data- UC- mobiele en vaste telefonieoplossingen.

Voor de dienst HGconnect Zorgeloos Mobiel introduceert HGconnect medio december een 4G propositie. Naast operators als KPN, Vodafone en T-mobile ondersteund nu ook het HGconnect netwerk  4G in  Nederland. Dit is mogelijk doordat KPN zijn 4G- netwerk heeft opengesteld voor HGconnnect.

Met 4G krijgen bestaande- en nieuwe klanten van HGconnect Zorgeloos mobiel de beschikking over hoge datasnelheden tot wel 50MB. HGconnect zal 4G zonder extra kosten aanbieden. Tevens introduceren wij een videocommunicatie app welke gebruik maakt van de vernieuwde mogelijkheden van het 4G-netwerk.

HGconnect Zorgeloos mobiel heeft een uitgebreid dienstenportfolio dat bijna geheel op 4G over gaat. Het betreft de diensten: Data Pack 500, 1000, 2000 en 4000, het gehele Blue portfolio en alle Data Only abonnementen. Om 4G te kunnen gebruiken is er wel en telefoon nodig die geschikt is voor het 4G-netwerk.
 
Onze adviseurs vertellen u graag de mogelijkheden die HGconnect Zorgeloos Mobiel en 4G u kunnen bieden. Tevens kunt u in ons vernieuwde business center de snelheid van en mogelijkheden van 4Glive ervaren. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en de introductie van 4G volg ons dan op Twitter  @hoogenboomvg

< naar het nieuws overzicht
links rechts