Daar hebben wij een oplossing voor !!

  • Home /
  • Over ons

Over ons

gebouwHoogenboom van Gink is in 13 jaar tijd uitgegroeid tot een totaalleverancier van krachtige oplossingen op het gebied van bedrijfstelefonie en ICT. Hoogenboom van Gink bedient haar klanten vanuit haar hoofdkantoor in Hellevoetsluis waar tevens de helpdesk en het businesscenter zijn gevestigd. De klanten van Hoogenboom van Gink bevinden zich zowel in de profit als non-profitsector en zijn gevestigd door heel Nederland.

Hoogenboom van Gink Businesscenter

In ons business center kunt u altijd even binnenlopen voor een persoonlijk advies. Deskundige medewerkers helpen u bij het maken van de juiste keuzes. U kunt hier de nieuwste mobiele toestellen zelf uitproberen en krijgt het beste advies over bijpassende abonnementen. Maar ook als u op zoek bent naar een totaaloplossing op het gebied van bedrijfstelefonie of ICT kunt u hier terecht. In ons democenter staan de nieuwste telefonie en ICT oplossingen klaar om door u getest te worden.

Hoogenboom van Gink Servicecenter

Als zakelijke klant van Hoogenboom van Gink houden wij u altijd bereikbaar. Heeft u een probleem met uw mobiele telefoon, dan kunt u tussen 08:00 en 13:00 (na 13:00 alleen op afspraak) binnen lopen in onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u dan snel weer op weg. Storingen aan uw bedrijfstelefonie en ICT oplossingen kunt u zowel telefonisch als via uw eigen serviceportal, 7 dagen per week, 24 uur per dag, aanmelden bij onze professionele en volledige gecertificeerde support medewerkers.  

U kunt bij Hoogenboom van Gink terecht voor advies betreffende :
nieuws

Meer actueel
links rechts